Prijslijst Salon

Gezichtsbehandelingen

Babor Basic Treatment      € 48,00
Een reinigende en verzorgende behandeling van het gelaat.
Reiniging, milde peeling of enzympeeling masker, epileren van de wenkbrauwen, verwijderen van onzuiverheden, verzorgend masker of korte gelaat massage.

Fruitzuur Treatment          € 47,50
Een gezichtsbehandeling die er op gericht is de huid te verfrissen, verfijnen van de huidstructuur en poriën, lichte pigmentvlekjes verhelderen en het verminderen van mee-eters en onzuiverheden.
* Kuur Fruitzuur 3 keer  (2 week tussen de behandelingen)  € 130,00
* Kuur Fruitzuur 5 keer  ( ”                                  ”                   “)  € 198,50

Babor Basic Plus Treatment     € 60,50
Een complete gezichtsbehandeling van gelaat en decolleté afgestemd op het huidtype en de conditie van de huid.
Reiniging, doorbloedingsmasker, milde peeling of enzym peeling masker, epileren, verwijderen van onzuiverheden, werkstofconcentraat (ampul), verzorgend masker, tijdens masker wordt decolleté, nek en schouders gemasseerd.

Babor Complete Relax Treatment € 73,00
Een uitgebreide en intensieve behandeling van het gelaat, hoofdhuid, nek, schouders en decollete aangepast aan het huidtype.
Reiniging, doorbloedingsmasker, milde peeling of enzym peeling masker, epileren, verwijderen van onzuiverheden, werkstofconcentraat (ampul), uitgebreide massage gelaat, decolleté, nek, schouders en hoofdhuid, verzorgend masker met afsluitend kopje koffie of thee.

Babor Detox face treatment          € 77,50
Een zuiverende en reinigende gezichtsbehandeling met een speciaal verfrissend en reinigend masker voor een glad en fris resultaat.
Reiniging, doorbloedingsmasker, enzymen peeling masker, verwijderen van onzuiverheden, epileren van de wenkbrauwen, aanbrengen van werkstofconcentraat (ampul), uitgebreide massage gelaat, decolleté, nek, schouders en hoofdhuid, speciaal masker wat een zuiverend en reinigend effect heeft. Het verfrist de huid, maakt glad en hydrateert intens. Afsluitend een kopje koffie of thee.

Babor HSR de Luxe Treatment                €  80,50
Een luxe anti ageing behandeling van het gelaat en decollete. Reduceerd de tekenen van huidveroudering en zorgt voor gladheid, spankracht en elasticiteit.
Reiniging, doorbloedingsmasker, milde peeling of enzym peeling masker, verwijderen van onzuiverheden, epileren van de wenkbrauwen, HSR werkstofconcentraat, HSR lifting massage van gelaat, decollete, nek, schouders en hoofdhuid, speciaal HSR lifting vliesmasker wat een liftend en verstevigend effect heeft op de huid. Afsluitend een kopje koffie of thee.

Alqvimia Aromatherapie  Basic Care       € 49,50
Gezichtsbehandeling met pure en natuurlijke producten gebaseerd op aromatische oliën en natuurlijke tincturen.
Reiniging met Ylang-Ylang milk en Bulgaarse Rose-water, Peeling van het gelaat met dode zee zouten en plantaardige oliën, epileren van de wenkbrauwen, huidonzuiverheden verwijderen, afsluitende massage met plantaardige en essentiële oliën.

Alqvimia Aromatherapie Complete Care   € 74.00
Complete gezichtsbehandeling met pure en natuurlijke producten gebaseerd op aromatische olien en natuurlijke tincturen. Reiniging van gelaat en decolleté met Ylang-Ylang milk en Bulgaars Rose water, peeling met dode-zee zout en plantaardige oliën, dode-zeemodder masker; dit masker werkt zuivert en stimuleert de huiddoorbloeding maar hydrateerd ook de huid, verwijderen van huidonzuiverheden, epileren van de wenkbrauwen, massage van gelaat, hoodhuid, nek, schouders en decolleté met plantaardige en essentiële oliën, speciaal Seaweed-poeder masker, tijdens masker worden de voeten gemasseerd, afsluitend bakje koffie of thee.

Browtastic Henna Treatment    € 32,50
Dit is een complete wenkbrauwbehandeling; shapen, waxen en epileren, peeling van de wenkbrauwen, henna treatment, camouflage en styling. Henna verf blijft gemiddeld 1 tot 2 weken op de huid en 6 tot 8 weken op de haartjes. Het is een intense verf behandeling.

 

Losse modules in combinatie met behandelingen (Dit is toepasbaar op alle gezichtsbehandelingen)

– Verven wenkbrauwen € 5,00
– Verven wimpers € 7,50
– Harsen bovenlip € 5,00
– Harsen kin € 6,00

Alleen losse modules, niet in combinatie met behandelingen
– Epileren/harsen wenkbrauwen € 13,50
– Verven wenkbrauwen € 11,50
– Verven wimpers € 14,50
– Verven wimpers en wenkbrauwen € 23,50
– Harsen bovenlip € 10,75
– Harsen kin € 12,75
– Harsen bovenlip en kin € 20,50
– Harsen kaak-contour € 10.50

Lichaamsbehandelingen

Antistress behandeling € 47,50
Voetenbad, rugpeeling, rug schouder en nek massage, voetenmassage.

Losse modules lichaam:
– Rugpeeling € 16,50
– Rug, nek en schoudermassage € 25,75
– Rugpeeling en rugmassage € 36,50

Losse modules harsen lichaam
– Onderbenen harsen € 24,75
– Bovenbenen harsen € 26,75
– Oksels harsen € 14,00
– Bikinilijn harsen € 14,00
– Armen harsen € 22,50

– Lakken nagels € 5,50