Producten

100% natuurlijk, uiteraard!

Natuurlijke en biologische werkstoffen
Aqua Organic is een natuurlijk merk en bevat biologische werkstoffen als basis. Aqua organic is tevens 100 % plantaardig (vegan) en is vrij van chemische stoffen als parabenen, siliconen, minerale oliën, GMO’s en kunstmatige geur- en kleurstoffen. Aqua Organic focust zich op natuurlijke huidverbetering en anti-aging. Daarom zijn uitsluitend ingrediënten geselecteerd met de hoogste concentratie anti-oxidanten, vetzuren, vitaminen en mineralen.

De productlijn van Aqua Organic is bewust samengesteld om zo compact mogelijk te blijven, maar tóch breed inzetbaar te zijn voor verschillende huidtypen en -condities. Met 21 producten is het een ideale productlijn om mee te starten óf om toe te voegen aan een bestaand assortiment als biologische optie. De producten van Aqua Organic zijn vrij van minerale oliederivaten, parabenen en kunstmatige geur- en kleurstoffen en zijn dermatologisch getest. De verdraagbaarheid van de hele productlijn is hoog (ook voor de gevoelige huid) doordat er uitsluitend gebruik wordt gemaakt van plantaardige werkstoffen. De lijn bevat bewust geen essentiële oliën omdat deze ook allergische reacties of huidirritaties kunnen veroorzaken.

huidverzorging

Kwaliteit van de producten
De planten, die als basis dienen in de producten van Alqvimia, na een nauwkeurige selectie en volgens astrologische criteria geplukt. Dit alles om de meest pure en zuivere vorm van essentiele oliën te verkrijgen. De basisoliën zijn allen van de eerste koude persing en er worden uit geneeskrachtige planten op oorspronkelijke wijze, namelijk door de plant in grote glazen rond potten
in kwaliteit amandelolie of olijfolie te laten trekken. Onder de invloed van zon en maan word het beste uit de plant verwerkt tot bijvoorbeeld Johannesolie (St Janskruid) of Carrotolie (wortelolie).

Alle producten bevatten geen kunstmatige kleur en-of geurstoffen of andere chemische toevoegingen en zijn gewonnen en vervaardigd met respect voor en met de natuur, mens en omgeving.
Vanzelfsprekend zijn de producten en ingrediënten proefdiervrij.

Aromatherapie
De 100% natuurlijke producten van Alqvimia worden op ecologische wijze geproduceerd, te midden van de natuur. Alqvimia’s progressieve werkwijze wordt alom gewaardeerd. Enige tijd geleden kreeg het bedrijf hiervoor zelfs een onderscheiding in toegekend van de Spaanse regering en iets later werd aan Alqvimia het prestigeuze “green label” van Greenpeace toegekend.

De door Alqvimia gebruikte, wereldwijd geproduceerde, meest zuivere en pure ingrediënten staan borg voor unieke producten die door de toepassing van aromatherapie niet alleen een cosmetische maar ook een therapeutische en psychologische werking hebben. Hierdoor gaat de werking van Alqvimia producten en behandelingen verder dan de traditionele behandelingen.
Alqvimia is dan ook op basis van kwaliteit en samenstelling uniek en een exclusief merk van topkwaliteit met 100% natuurlijke en ecologische geproduceerde ingrediënten en producten.

Het biedt een volledige verzoring van lichaam en geest zodat je werkelijk kan spreken van “Schoonheid van binnen en van buiten

Huidverzorging

Wil je een afspraak maken?