Bruidsmake-up

naamloos

Trouwen, de DAG dat alles klopt…
Dat je op jouw trouwdag straalt en gelukkig bent staat voorop maar je wil toch ook graag die uitstraling accentueren door middel van een mooie make-up?

We hechten veel waarde aan wat de wensen zijn, wat vind u mooi? welke kleuren wel of niet en waardoor ga je net nog wat meer stralen? Samen gaan we bij de proefmake-up precies kijken en ontdekken wat u wensen zijn.
Het mooie van een mooie bruidsmake-up is dat het je gelukzalige gevoel versterkt, het is net dat ene wat jou nog iets mooier maakt dan je al bent.

Waarom kiezen voor een professional?
In goede samenspraak kun je tot een mooi eindresultaat komen waarbij u zich goed voelt en die accenten naar voren komen die we graag zien. Ook is het erg belangrijk hoe het er op de foto uitziet. De herinneringen die op de gevoelige plaat worden gezet zijn van groot belang. De technische vakkennis van de visagiste spelen hierbij een grote rol.
Zo moet je goed rekening houden met het feit dat er bij zwart-wit foto’s rekening moet worden gehouden met het kleur gebruik, en er bijvoorbeeld minimaal met glans en glitter gewerkt moet worden.