Acne behandelingen

Marketing voor Schoonheidssalons 14 (1)

Acne is een aandoening van de talgklieren. Talg wordt afgevoerd via de poriën. Onder invloed van hormonen ondergaat de huid in de pubertijd allerlei veranderingen, waardoor de talgklieren in het gezicht maar ook op de rug groter worden en meer talg produceren.
Bovendien wordt het talg wat dikker en kan daardoor moeilijker worden afgevoerd. Daarnaast kunnen bacteriën in de talgklier een ontsteking veroorzaken. Hierdoor ontstaan rode puistjes. Daarom is het belangrijk om de huid goed te verzorgen en regelmatig vakkundig te laten behandelen bij de schoonheidsspecialiste.

Voordat we gaan behandelen begin ik met een intakegesprek waarbij ik een advies zal geven over de behandelingen en producten die je thuis zal gaan gebruiken. Het is helemaal aan jou wat je daarmee doet.
Misschien vind je het fijn om bij zo’n eerste gesprek je vader of moeder mee te nemen. Zo kan je samen een besluit nemen over hoe jij je acne aan wilt pakken. Zo streven we samen naar het maximale resultaat om jouw acne te behandelen.

Basis behandeling Acne (inclusief eenmalige intake en behandelplan)  € 55,00

Basis behandeling Acne        € 48,50

Mini kuur behandeling        € 140,00

In de acne behandeling wordt gewerkt met fruitzuren, AHA* of BHA** genoemd. Dit zijn extracten uit wilgenbast of suikerriet. Deze hebben een verdunnende werking op de bovenste huidlagen en hebben een positieve werking op het bestrijden van acne.

*alphahydroxyzuren en **salicylzuren